0

Stefánia vagdalt

stefania vagdalt

Hozzávalók:

  • 7 tojás,
  • só,
  • őrölt bors,
  • 60dkg darált pulykahús,
  • 2 gerezd foghagyma,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • pirospaprika

Elkészítés:

5 tojást sós vízben 10 perc alatt megfőzünk, majd lehűtjük és megpucoljuk. A darált húst 2 tojással, a zúzott fokhagymával és a finomra vágott hagymával összekeverjük. Ízesítjük sóval, borssal és pirospaprikával. Összegyúrjuk, ezután alufóliával fedett deszkán kiterítjük, és a főtt tojásokat hosszában a közepébe tesszük. A széleit felhajtjuk, henger alakúra formázzuk. Tepsibe tesszük, és a tetejét meglocsoljuk olívaolajjal. 160 fokos sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük.

BaAnD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *